prim_sighisoara

Sprijin pentru părinți și pe perioada vacanței

Sprijin pentru părinți și pe perioada vacanței

prim_sighisoara

Sprijin pentru părinți și pe perioada vacanței

Creșa din cadrul Direcției de Asistență Socială Sighișoara își desfășoară activitatea și în aceste luni de vară, iulie și august, cu  respectarea măsurilor necesare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, venind astfel în sprijinul părinților și pe perioada vacanței.

 Creșa din cadrul Direcției de Asistență Socială Sighișoara oferă servicii de îngrijire, supraveghere si educație pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 3 ani.

Pentru creșterea confortului copiilor și a cadrelor didactice, continua, în această perioadă, și lucrările de reparații și modernizare la Creșa de pe strada Plopilor.

,,Cu grijă pentru sănătatea copiilor, ne-am asigurat că se iau măsurile de protecție necesare: asigurarea materialelor pentru dezinfectare și igienă, privind asigurarea apei potabile, măsuri de igienă la intrarea în creșă, de igienă și comportament în timpul desfășurării procesului educativ, asigurarea triajului epidemiologic al  copiilor la intrare și instructajul părinților. Sunt în derulare unele lucrări de reparații la scările de acces în unitate și de înlocuire a unor uși de interior, după ce anterior  s-a zugrăvit cabinetul medical, izolatorul și spălătoria, toate acestea pentru creșterea confortului copiilor înscriși în creșă ” Primar Ovidiu- Dumitru Mălăncrăvean.