prim_sighisoara

CEREMONIE CETĂȚEAN DE ONOARE, POST - MORTEM, CIOTLOȘ IOAN

În data de 19 martie 2021, a avut loc ceremonia de înmânare către familia domnului ing. Ioan Ciotloș a titlului de „Cetățean de onoare al Municipiului Sighișoara”, conferit post – mortem.

Am vorbit nu doar în calitate de primar al municipiului Sighișoara, ci, în primul rând, în calitate de prieten, de CAMARAD – cum îmi spunea domnul Ciotloș.

Îl cunoșteam pe domnul Ciotloș, încă de când eram copil. Am pus împreună bazele primului partid local al sighișorenilor – UIPS.

Am învățat de la dânsul cât de esențială este punctualitatea, cât de mult contează să lucrezi într-un mod operativ. Cu o comunicare clară, concisă, la obiect – așa se prezenta de fiecare dată domnul Ciotloș Ioan. Înainte de fiecare ședință a  Consiliului Local se pregătea temeinic, își dădea interesul, îi păsa cu adevărat de oameni.

Acordarea titlului de „Cetățean de onoare al Municipiului Sighișoara”, post – mortem, domnului Ciotloș Ioan, reprezintă un act de recunoștință pentru aportul adus în domeniul social prin acțiunile sale – asigurarea de locuri de muncă, îmbunătățirea condițiilor de muncă a sighișorenilor, a făcut cunoscut numele municipiului Sighișoara atât în țară, cât și în străinătate – precum și pentru toate realizările sale în calitate de Director General al Companiei de Vase Emailate Sighișoara. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a declarat primarul municipiului Sighișoara, Sîrbu Ioan - Iulian.