Domino

Ediția cu numărul 13 a anuarului Muzeului de Istorie Sighișoara

A apărut ediția cu numărul 13 a anuarului Muzeului de Istorie Sighișoara: 

-Alt-Schăssburg. Istorie. Patrimoniu, Miscellanea-

Revista de specialitate reunește cercetările anuale ale personalului Muzeului de Istorie, studii ale profesorilor de istorie sighișoreni și studii ale unor colaboratori din țară și străinătate. Pe parcursul a 169 de pagini sunt prezentate de cei 18 autori, articole care prezintă teme puțin cunoscute din istoria și patrimoniul Sighișoarei și a Transilvaniei.

„Ne pare rău că în acest an nu am putut organiza un eveniment de lansare a Anuarului pentru dumneavoastră, prietenii muzeului nostru și pentru a exprima recunoștința față de munca de cercetare și documentare a autorilor. Dar ne găsiți la muzeu, ne găsiți online pe pagina muzeului, pentru orice întrebare, sugestie sau observație.”, au transmis reprezentanții Muzeului de Istorie pe pagina lor oficială de Facebook - Muzeul de Istorie Sighisoara

Revista se adresează sighișorenilor și tuturor celor interesați de istoria României în general a Sighișoarei în special. Doritorii pot primi un exemplar trecând pragul Muzeului de Istorie din Sighișoara de marți până duminică între orele 9:00 - 16:00.